راه اندازی نشریه جدید در دانشکده

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۳ کد : ۱۰۵۲۳ اخبار
نشریه IJEWR

قابل توجه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان گرامی

به اطلاع می رساند، انجمن متخصصان محیط زیست ایران با همکاری معاونت پژوهشی واحد علوم و تحقیقات نشریه ای جدید تحت عنوان International Journal of Energy and Water Resources راه اندازی نموده است. این فصلنامه موفق به کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردیده و پذیرای مقالات علمی و تحقیقی در حوزه منابع آب و انرژی می باشد. هدف از انتشار این فصلنامه آشنا کردن متخصصان، کارشناسان و دانشجویان با تحقیقات جدید در زمینه های مختلف مرتبط با آب و انرژی می باشد. از نویسندگان محترم دعوت می گردد مقالات خود را بصورت الکترونیکی در صفحه وب سایت نشریه به آدرس:

www.editorialmanager.com/jewr/default.aspx

ثبت نموده و روند داوری را پی گیری نمایند. مقالات واصله پس از داوری کامل و اصلاحات لازم در صورت تائید به چاپ می رسد. سیاست نشریه، انتخاب برترین مقالات و سرعت بخشیدن به فرآیند داوری است تا در اسرع زمان نتایج داوری به نویسندگان اعلام گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت نشریه به آدرس www.springer.com/42108 مراجعه فرمائید.

( ۲ )