اعلام مهلت و شرایط دفاع در نیمسال اول ۹۸ - ۹۷

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۵ کد : ۱۰۵۲۵ اخبار اسلایدر

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست

با توجه به بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی آخرین مهلت دفاع از پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸ - ۹۷ تا تاریخ ۱۰ / ‏‬ ۱۱ / ‏‬ ۹۷ (۱۰ بهمن ماه ۹۷) می باشد و لذا لازم است اقدامات ذیل انجام گیرد:

۱. با توجه به زمان بر بودن مراحل دریافت وضعیت تحصیلی و آماده سازی مدارک لازم برای دریافت مجوز دفاع، لازم است کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری متقاضی دفاع در این نیمسال هر چه سریعتر جهت انجام امور فوق به دفتر پژوهش دانشکده مراجعه نمایند.

۲. آخرین تاریخ دریافت مدارک دانشجویان متقاضی دفاع در این نیمسال، ۱۰ روز پیش از تاریخ دفاع و بنابراین حداکثر ۱۰ / ‏‬ ۱۰ / ‏‬ ۹۷ (۱۰ دی ماه ۹۷) خواهد بود و به مدارک تحویل شده بعد ازاین تاریخ ترتیب اثری داده نخواهد شد.

۳. رعایت فاصله زمانی ۱۰ روز از تاریخ تحویل مدارک آمادگی دفاع تا تاریخ برگزاری جلسه دفاع الزامی می باشد.

۴. کلیه دانشجویان دکتری باید به ترتیبی اقدام نمایند که جلسه دفاع نهایی آنها تا تاریخ ۱۰ / ‏‬ ۱۱ / ‏‬ ۹۷ (۱۰ بهمن ماه ۹۷) برگزار گردد. رعایت فاصله زمانی ۱۰ روزه بین جلسه پیش دفاع و دفاع نهایی الزامی است.

۵. فقط دانشجویان کارشناسی ارشدی که تاریخ تصویب پروپوزال ایشان در سیستم ثبت پروپوزال قبل از تاریخ ۱۰ / ‏‬ ۵ / ‏‬ ۹۷ (۱۰ مرداد ماه ۹۷) باشد مجوز دفاع در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸ - ۹۷ را خواهند داشت.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل