بیست و پنجمین دوره از مسابقات سراسری قرآن و عترت

۲۸ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۱ کد : ۱۲۰۱۶ اخبار

بیست و پنجمین دوره از مسابقات سراسری قرآن و عترت

ثبت نام بیست و پنجمین دوره از مسابقات سراسری قرآن و عترت

در دو بخش کتبی (ویژه اساتید و دانشجویان) و شفاهی (ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان)

از روز دوشنبه مورخ 30 مهرماه 98 لغایت یکشنبه مورخ 10 آذر98 آغاز می گردد.

جهت سهولت و دسترسی متقاضیان شرکت در مسابقات روش های زیر جهت ثبت نام فراهم گردیده است:

• مراجعه به سایت واحد (ثبت نام اینترنتی) (صفحه اول سایت بالای صفحه سمت چپ)
  • مراجعه به اداره فرهنگی و دانشجویی دانشکده  (ثبت نام حضوری)
  • مراجعه به اداره امور نماز، فرهنگ اسلامی، قرآن و عترت واقع در طبقه زیرین مسجد امام علی(ع) (ثبت نام حضوری)

- به نفرات اول تا سوم هر رشته جوایز نقدی در قالب کارت هدیه به همراه لوح تقدیر اهدا می گردد.

- اساتیدی که موفق به کسب 70 درصد نمره شوند، می توانند از امتیاز ارتقاء فرهنگی بهره مند گردند

- دانشجویان مقطع کارشناسی که موفق به کسب حداقل 70 درصد امتیاز شوند، در صورتی که در سال تحصیلی 99-98 (نیمسال اول، دوم و یا ترم تابستان) یکی از دروس معارفی و عمومی را انتخاب نموده باشند، 2 نمره درسی به یکی از دروس معارفی یا عمومی ایشان اضافه می شود.

توجه :

1- مسابقات در دو بخش کتبی و شفاهی برگزار می گردد. بخش کتبی ویژه اساتید و دانشجویان و بخش شفاهی ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان می باشد. ضمناً رشته‌های امتحانی در هر بخش برای هر یک از گروهها متفاوت می باشد.

2- هر داوطلب می تواند در هر دو بخش کتبی و شفاهی شرکت نماید. ولیکن در هر بخش صرفاً یک رشته امتحانی را می تواند انتخاب نماید.

3- فایل PDF منابع امتحانی بخش کتبی مسابقات در سایت واحد قابل دانلود و دسترسی می باشد.

شرایط و ضوابط ثبت نام

فرم ثبت نام شفاهی اساتید