ششمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی

اعطای نشان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به پژوهشگران برتر

روسای محترم دانشکده های واحد علوم و تحقیقات

با سلام و احترام

ضمن ارسال تصویر بخشنامه شماره ۱۴۸۱۷/‏۷۰‬ مورخ ۲۲ / ‏‬ ۳ / ‏‬ ۹۷ معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص دستورالعمل برگزاری ششمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی، خواهشمند است دستور فرمایید ضمن مدنظر قراردادن شرایط ذیل، موضوع به اعضای هیات علمی، دانشجویان، دانش آموختگان و علاقه مندان اطلاع رسانی گردد.

۱. موضوع به تمامی گروه های آموزشی اطلاع رسانی و افراد برگزیده آن دانشکده در هر بخش فقط یک نفر به همراه سوابق، مستندات و فرم های تکمیل شده مربوطه به حوزه این معاونت معرفی گردند.

۲. ملاک بررسی فعالیت های علمی، پژوهشی و فناوری صورت گرفته در بازه زمانی فروردین ماه سال ۱۳۹۴ تا اسفندماه سال ۱۳۹۶ برابر با مارس ۲۰۱۵ تا دسامبر ۲۰۱۷ میلادی می باشد.

۳. برگزیدگان سال های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۶ نمی توانند به عنوان برگزیده در همان بخش معرفی شوند.

۴. فرم های مربوطه پس از تکمیل و ذخیره در یک لوح فشرده برای هریک از برگزیدگان (همراه سوابق و مستندات) به حوزه این معاونت ارسال گردد.

۵. علاوه بر برگزیدگان اشاره شده در موارد فوق، برترین های بخش های علمی و پژوهشی آن دانشکده که واجد شرایط بخشنامه و شیوه نامه شماره ۲۵۲۳۶/‏۷۰‬ مورخ ۱۰ / ‏‬ ۲ / ‏‬ ۹۳ (تصویر پیوست) می باشند به حوزه این معاونت معرفی گردند.

۶. در صورت نشر کتاب با هر یک از ناشران معتبر بین المللی، اصل کتاب به همراه فرم داوری به حوزه این معاونت ارسال گردد.

لازم به ذکر است بررسی صلاحیت افراد برگزیده معرفی شده بر عهده شورای پژوهشی دانشکده و پس از توشیح آخرین برگ فرم پیوست توسط اعضای این شورا قابل قبول می باشد. ضمناً فرصت پاسخگویی به این نامه روز شنبه مورخ ۱۰ شهریور ماه ۹۷ می باشد.

با آرزوی توفیقات روز افزون

دکتر فاطمه عزیزآبادی فراهانی

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری

دانلود دستورالعمل ارزیابی و فرمها